Lattergas

Dette nye menupunkt er tænkt som et sted, hvor man kan få sig en god, sund latter. Som coverbillede har jeg valgt en herlig tegning af Spike Jones, der svinger dirigentstokken. Som meget ung, var han mit første møde med humorens verden. Ham har jeg aldrig glemt. I fremtiden vil jeg poste tegninger, vitser, filmklip, monologer kort sagt alt, hvad jeg overhovedet kan finde på, der kan befordre latter.
For ikke at løbe sur i mine egne tanker, så kunne I måske inspirere mig? Så skriv. Først har jeg valgt et par tegninger dels med Storm P. som jeg ikke tøver med at kalde et geni.

Storm P. var tidligt ude med forslag til vindkraft. Tegningen nedenunder går ud på at slukke stearinlyset nederst i tegningen. Absurd, grotesk og fremfor alt resultatet af en fantastisk hjernes aktivitet. Den elsker jeg.

Desuden har jeg også valgt et par tegninger af Gary Larson. Da jeg første gang så hans tegninger, troede jeg, at han var bindegal. Gary har selv udtalt, at der er mange af hans tegninger, han ikke selv forstod. Det beroligede mig.

Et Gary Larson speciale er at vende alting på hovedet. Den første tegning af ham hedder blot "Monster", og tegningen nedenunder er Gary i topform, hvor vi ser en såre menneskelig side fra den ene bjørn i sigtekornet.

Vi lever i en tid, hvor man meget let kommer til at krænke andre, og det vil jeg gerne undgå, så derfor vil I snart blive præsenteret for et lille panel, der skal være med til at undersøge, hvor humorens grænser går lige nu.