Amanda og Olivia – et godt team.

Amanda og Olivia er et stærkt team.
Pater Peter på inspektion. Alt er tip top lyder dommen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Anbefaling.

I tider, hvor de store forretninger bliver mere og mere dominerende,tænk blot på Meny, synes jeg det er værd at værne om de små specialforretninger.

I 30 år eller mere har min kone og jeg handlet hos den grønthandler, der ligger på Jægersborg Alle nummer 54. For 10 år siden fik butikken nye ejere, og det blev den meget unge Amanda, der blev ansigtet udadtil, og butikken fik navnet Amanda’s Frugt & Grønt.

Amanda har en fin fornemmelse for kontakt med kunderne. Da hun skulle på lang studierejse, kunne vi kunder følge hendes eventyr via hendes mor, der med glæde fortalte om Amandas færd rundt omkring i verden. Det skabte en god stemning omkring butikken, som hendes søster Olivia også formår at bidrage til. Pigerne, og deres hjælper, ved god besked om varerne, og i modsætning til supermarkederne bliver man  ordentligt betjent.

Pigerne er søde, men det bedste er selvfølgelig, at butikken har et fint udvalg af første klasses varer, og jeg vil pege på den tomatsort, der hedder honningtomater. De er de sødeste i Gentofte, altså tomaterne .

Så slå et smut indenfor hos Amanda. Man går derfra i godt julehumør.

Pater Peter.

3 Replies to “Amanda og Olivia – et godt team.”

 1. Jamen det er jo så sandt som det er skrevet!
  Vi har desværre ikke mange af denne type forretninger i Kommunen, hvor man kan få ordentligt besked om, hvad det er man køber, hvis man er usikker på noget.
  Desuden kan man her købe lige det antal af en vare som man har behov for og ikke en plastpose fyldt med varer, som kun genererer ekstra omkostninger, madspild og overflødig emballage!

  1. Hej Jan,
   Det er som talt ud af min mund. Dertil kommer at der er en god stemning i den butik,
   så man går glad videre. Og jeg nævner igen honning tomaterne, som er et hit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *