Mere Ordrupgaard!

Indtil videre har der ikke været mange pæne ord om tilbygningen til Ordrupgaard. Galleriejer Knud Grothe mener,” at Arnoldis og min beskrivelse er ’absolutely bang on’. Citronen, og de mange unge frihedskæmpere som Gentoftes historie er så rig på og som modigt måtte lade deres liv for os andre, ville med rette blive forfærdet ved at opdage en tysklignende bunker i en af Gentoftes smukkeste haver. Det kan ingen være stolte af, så væk med det monstrøse makværk. Vi har masser af danske firmaer, der med glæde og stolthed ville kunne påtage sig den opgave at rive bunkeren ned.”

Jeg ser meget gerne flere indlæg og må indtil videre konstatere, at den fine dame på fotografiet næppe lader sig skræmme af kunsten på Ordrupgaard.  Dér er det sådan, at det er tilbygningen, der skræmmer folk.

 

2 Replies to “Mere Ordrupgaard!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *